Novi Sad
26.12.2012.
14:53 > 15:17
Danas su postavljeni elementi konstrukcije nadvožnjaka na deonici Bulevara Evrope u Industrijskoj zoni jug, čime su nakon višemesečne pauze nastavljeni radovi na izgradnji ove saobraćajnice.
  • BivsiNovosadjanin

    27.12.2012 16:25
    e moj Novi Sade sta ti rade
    Novi Sad je masterpiece srpskog mainstream-a u urusavanju i destrukciji jednog grada koji je itekako imao sta da kaze i pokaze i nama i regionu. No sad su takva vremena da svaki grad mora da lici na Beograd a ako kojim slucajem ne lici,onda je sasvim sugurno da je do grada a ne do Beograda?!?

  • Serious

    27.12.2012 12:03
    Ocigledno je da je prethodna vlast i ovde vrsila zloupotrebe posebno je simptomaticno da su u tu svrhu koriscena sredstva dobijena zaduzivanjem grada pod nepovoljnim uslovima.
  • Putari

    27.12.2012 08:10
    Ponoc
    Da li je ovo nastavak gradnje istog onog Bulevara koji je 2009 Predrag Radmilovic tadasnji direktor JKP Put (pod nama nepoznatim uslovima) prepustio Borovici. Tacnije ima li ovaj Bulevar i pocetak njegove gradnje veze sa prepravljanjem tenderske dokumentacije u ponoc 28.8.2009. (tako je pisalo u sredstvima javnog informisanja)
    Da li je to isti onaj bulevar ili bulevari..........................................
    Trenutno nam i nisu tako neophodni novi Bulevari pa bi bilo mnogo lepse da se rese ove korupcionaške afere.
    inace slazem se i sa Nesom da je Novom Sadu ovaj Bulevar potreban kao cetvrto oko.
  • Prole

    27.12.2012 06:30
    Ispitati
    Treba ispitati sve što je do sad bilo rađeno vezano za bulevar Evrope. Čim je tu Borovica bio umešan Pavlićić i Bora Novaković su sigurno uzeli deo kolača i za to moraju odgovarati.
  • nesa

    26.12.2012 21:21
    Bulevar Evrope4
    E Novi sade ,koja god vlada dodje samo "OBILAZNICE GRADE" !
    Obilaznice grade KREDITE I OBVEZNICE namenje infrastrukturi za NASELJA koja su u blatu ,bez Vode,Struje ,Kanalizacije ,.Morao bi neko da se postidi STA JE OBECAVAO qa sta radi i STARI i Novi Gradonacelnik !
    "Obilaznica" -"PROLAZNICA" kroz grad nam u ovom trenutku treba ko TRECE OKO ali ono gore pomenuto je ZIVOT GRADJANA ,ali staces onaj iz centra ili oko centra grada misli kako da sebi "NAPRAVI SPOMENIK" ,sto istine radi nemoze u okolnom naselju .Ali kad bi bilo ljudskosti trebalo bi biti i zadovoljstva u pomoci i ovako teskog zivota OKOLNIH NASELJA!
  • lalailala

    26.12.2012 18:24
    Most
    Most?
  • ns time

    26.12.2012 18:24
    Nije tacno da su preduzeca Dusana Borovice dobijala avansno novac-oni nisu godinu dana ljudsku platu dobili,niti bilo koji ozbiljan posao pokrenuli jer ta ekipa koja je kupila nekad dobre firme nije zainteresovana za posao.Mislim,pravi,ozbiljan posao.
    A ko je dobio pare? Pa jel imamo mi sudstvo i tuzilastvo, radite svoj posao, a ne da se sakrivate iza politicara koji su privredu dovde doveli.
    A za sta su "biznismeni" zainteresovani?E,pa to nek ih pita istrazni sudija, tuzilac,postupajuci sudija,a ne mi boranija koja ne prima plate.To im je posao.
    Transferi drzavnog novca u neke druge svrhe- eto to je pitanje, a ne u izgradnja puteva,mostova i sl.
  • Tiberius

    26.12.2012 17:06
    bulevar evrope je zapadna obilaznica OKO grada koja pri tome prolazi KROZ grad i to novoizgradjenu stambenu zonu? bravo
  • b

    26.12.2012 16:36
    odlično, lepo. gradonačelnik govori kako će da izmiri sve obaveze prema izvođačima radova i da poseduje sve dokaze o malverzacijama, a šta je sa vlasnicima parcela na kojima gradite taj bulevar? i šta je sa vašim malverzacijama oko cene kvadrata parcela gde ste vlasnicima nudili jednu cenu, a porez koji su morali da plaćaju je bio sa osnovicom duplo većom? to nisu malverzacije? lažete i muljate svi odreda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna